• 1 Image

  De Muller

  De Muller elabora una extensa i variada gamma de
  vins fins de qualitat en les seves dos bodegues:
  Mas de Valls amb la Denominació d’origen Tarragona i
  Mas les Pusses amb la Denominació d’origen Qualificada Priorat.

  De Muller va ser fundada al 1851 i va començar produïnt el nostre reconegut Vi de Missa que va donar fama i nom al món sencer i a la nostra marca. Avui en dia, De Muller té dos bodegues, 200 hectàrees de vinyes própies i produeix vins secs, espumosos, de licor, de missa i vermuts. Seguéix exportant el 60% de la producció als mercats internacionals, i venent el 40% al mercat interior.

 • 2 Image

  Reus - Tarragona

  Regió considerada especialment favorable al cultiu de nobles i varietats de raïm
  Cuitat on s’amaga la nostra bodega Mas de Valls, masia declarada, amb capacitat per a 4 millons de litres, on trobem algunes joies com barriques del mateix any de la fundació 1851, o les barriques de 55000L on elaborem els nostres vins de missa.

 • 5 Image

  El Molar-Priorat

  Una de les Denominacions d’origen més característiques d’Espanya, la més important de Catalunya. On hi trobem la nostra bodega Mas de Les Pusses, rodejada de 40 hectàrees de vinyes pròpies. El Priorat destaca per la seva peculiar plantació en terrasses, el seu terreny i el seu microclima; fent d’aquesta zona una de les regions vitivinícoles més fascinants.

 • 4 Image

  La nostra Missió

  La nostra Missió és fidelitzar als nostres clients amb un producte basat en la millor relació qualitat-preu; oferint vins de qualitat excepcional per tot tipus de butxaca i assegurant al mateix temps relacions comercials basades en els nostres valors.
  La nostra bodega es caracteritza pel seu llegat històric i familiar; mantenint la tradició amb la tecnologia més moderna.
  Valors com l’honestedat, la transparència i el respecte fan del nostre personal una avantatge competitiva per el nostre constant creixement, tan en el mercat interior com en l’exterior.
  El treball en equip és la nostra raó de ser. La motivació i el desenvolupament del nostre personal formen part de la vocació que tenim en el servei. El nostre compromís es basa en la qualitat i l’eficiència per poder satisfer als nostre clients.

 • 6 Image

  La nostra Visió

  La nostra Visió és centra en aconseguir una estabilitat i permanència en els mercats nacionals i internacionals garantint una constància en la qualitat del nostre producte, una lleialtat cap als nostres clients i una ètica comercial mantenint la nostra història i tradició al llarg dels anys.

 • 3 Image

  Els nostres valors

  Qualitat
  Arriscant per una excel·lent qualitat en els processos de producció i elaboració dels nostres vins.
  Transparència i Honestedad
  Comprimís i respecte
  El comprimís i satisfacció final dels nostres clients és fonamental per tot el nostre equip, així com la necessitat de crear una relació de respecte basada en la fidelitat i dedicació entre ambdós.
  Innovació
  Mantenir la nostra tradició junt amb la innovació en equips d’última tecnologia, apostant per la creació de noves idees i nous processos d’elaboració, sense oblidar la nostre constant qualitat any darrere any.
  Treball en equip
  Disposar d’un equip amb capacitat de motivació i desenvolupament; promovent el creixement personal, professional i econòmic de tot el nostre personal.

Ocultar Menú Mostrar Menú Desplaçar cap a dalt
Carregant