Escumosos D.O. Tarragona

En un sol calcari i lleuger creixen les vinyes de Chardonnay, Macabeu i Perellada, d’on hi treiem el most amb el que fem els nostres espumosos.

La climatologia, d’hiverns suaus i plujosos amb estius calorosos i humits, facilita el bon desenvolupament de les vinyes.

Des de que Dom Perignon, a la champagna francesa va iniciar el mètode clàssic d’elaboració, els espumosos catalans han seguit el mateix mètode, el qual és utilitzat per a elaborar els millors espumosos del món. La bondat i la qualitat dels espumosos catalans, han fet que la seva comercialització al mercat nacional i en l’exportació hagi experimentat increments molt importants, fins al punt d’arribar a ser avui en dia un article de prestigi reconegut arreu del món.

Trilogia

Reina Violant

Mas de Valls

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies