Aureo 1954 Dolç

Vi ranci dolç de mètode solera elaborat a partir de la selecció de les millors botes del celler.

Els raïms emprats per aquest vi són collits a la part final de la verema perquè la seva con- centració de sucre sigui més alta i atorgui les propietats característiques al vi.

La criança oxidativa i l’edat dels dipòsits concedeixen una complexitat aromàtica que el temps segueix desenvolupant durant la seva llarga estada en fusta.

El caràcter d’aquest vi resulta d’un procés de temps i dedicació.
Recomanem gaudir fresc.

De quina finca provè

Dades tècniques

20%

70% Garnatxa negra, 30% Garnatxa Blanca

De color ambre amb reflexos de coure

Aromes prunes, figues, xocolata dolça i caramel

Alt volum en boca, textura sedosa, es confirmen les aromes i ressalta un final de cafè

Conservació menys de 25ºC Consum 16-18ºC

Digestiu, pralinés, formatges curats, postres de xocolata amarga

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies