De Muller, proveïdors pontificis
Durant molt de temps, De Muller va gaudir del títol de Proveïdors Pontificis. Aquest títol va ser concedit per tots els pontificis des de Pius X fins Joan XXIII, després d’aquest el Vaticà va abolir aquest tipus de guardons.
De Muller, proveïdors de la casa reial
Al juliol de 1904 durant la seva visita a De Muller, Alfons XIII va concedir a De Muller els honors de ser Proveïdors de la Casa Reial i va concedir l’ús de l’escut de les armes reials en les factures i etiquetes.
Visita del Nunci Papal Tedeschini a les nostres instal·lacions de Tarragona
A l’any 1942, De Muller va tenir el plaer de rebre la visita del Nunci Papal Tedeschini, que, a més, va celebrar una missa entre les barriques destinades per aquest fi. Com a gratitud, i en el seu honor, De Muller va elaborar una solera que fins i tot avui en dia es continua elaborant.
Posterior restauració del Mas de Valls
Des de 1851, els cellers De Muller van estar situats a Tarragona. A l’any 1997 es va realitzar el trasllat d’aquests al Mas de Valls, situat a Reus.
Es van necessitar 7 anys per a la restauració del Mas de Valls, ja que es va optar per utilitzar alguns dels elements dels antics cellers. Elements com la fusta de roure de les antigues tines es van aprofitar per a la fabricació del parquet, portes antigues, piques,… Infinitat d’elements van passar a formar part de la decoració de la Masia.
Trasllat de barriques centenàries de 55.000L de capacitat
El trasllat dels enormes foudres centenaris, de la segona meitat del segle XIX i de 55.000L de capacitat va resultar ser una tota una epopeia. Degut a la manca de persones disposades a fer el trasllat, es va optar per traslladar-les sense desmuntar. Després d’un complicat transport de Tarragona a Reus; aquestes van ser col·locades en la seva actual ubicació, el qual van haver de construir amb posterioritat.
Història del Mas de Valls, declarat Masia Catalana
Indicis de que Colon va viure a Mas de Valls
Es diu que Cristòfol Colon provenia de la família Colom, d’origen Català. Queda constància de que la família Colom va formar part dels que, durant generacions, van ser propietaris del Mas de Valls. Aquest fet es constata en els estudis realitzats per Miquel Valls i que formen part de manuscrits publicats; els quals es troben actualment a la masia.